Jyväskylän Freestyleseura ry


JFS on vuodesta 1977 lähtien toiminut aktiivisesti freestylelaskemisen eri lajien saralla. Lajin kehitys on ollut huimaa viimeisten vuosikymmenten aikana - off-axes hypyt ja kypärän käyttö tulivat mukaan vasta Salt Lake Cityn olympialaisten jälkeen 2002! Turvallisuus on meille tärkeää siinä missä avoimuus ja suvaitsevaisuuskin. 

JFS tarjoaa mahdollisuuden lajin monipuoliseen harrastamiseen. Lajilinjojen valmennusta tarjotaan kumpare- ja freeski tiimeissä, joissa toiminta on ympärivuotista. Lajin pariin tulevat aloittavat freestylekoulussa. Freestyle on monille JFS laskijoille myös elämäntapa, rinteessä viihdytään porukalla harjoitusten ohella myös muuten - ehkä oletkin törmännyt seuran taitaviin laskijoihin Laajiksessa, Riihivuoressa tai Himoksessa?

Viikoittaisessa harjoitustoiminnassa on mukana toistasataa laskijaa. Pitkät perinteet ovat siivittäneet seuran laskijoita aina freestylekoulusta menestykseen asti kansallisilla ja kansainvälisillä areenoilla pitkin sen historian. Yhteisöllisyys on meille tärkeää - JFS järjestää valmentajien, vanhempien ja laskijoiden kanssa yhdessä vuosittain Suomen, Pohjoismaiden tai EC tasoisia tapahtumia. Olemme järjestäneet myös kahdet kumparelaskun junioreiden MM-kilpailut 1997 ja 2011 sekä yhden Slopestylen maailmancupin osakilpailun 2012. Seuran kasvatit ovat niittäneet mainetta myös laskuvideoiden kuvaamisessa. Mutta tärkeintä JFS:n toiminnassa on mukava harrastus, jossa saa purkaa energiaa ja toteuttaa itseään hyvien valmentajien ja kavereiden kanssa. Laskijat harjoittelevat viikottain eri määriä valmennuksen parissa sekä sen päälle omatoimisesti laskukavereiden kanssa rinteissä. Toimintaan kuuluvat myös yhteiset harjoitusleirit talvella ja kesällä - harjoittelemaan kerääntyvät laskijat, valmentajat sekä vanhemmat!   

 

Lähde mukaan seuran yhteistyökumppaniksi tai tukijaksi

 

Yhteistyökumppaniksi ryhtymällä saat näkyvyyttä yrityksellesi eri some-kanavilla mm. Facebookissa ja Instagramissa ja seuran nettisivulla. Voit myös mainostaa esimerkiksi kypärätarralla tai seuran edustusasuissa sekä olemalla mukana seuran järjestämissä kilpailuissa tai tapahtumissa. Voimme myös räätälöidä yrityksellesi erilaisia rinnetapahtumia, joihin voit tuoda vaikka asiakkaasi tai henkilökuntasi. 

Jyväskylän Freestyle Seura ry. on pitkäjänteisesti rakentanut merkittävää freestylehiihdon keskittymää alueelle. Seura on aktiivinen lajin kehittäjäorganisaatio ja sen toiminta on palkittu vuonna 2011 freestylehiihdon seuraluokittelussa kansalliselle kärkisijalle.
Seuran laskijat ovat menestyneitä ja valmennusryhmissä on monia uusia nuoria tulossa. JFS:n laskijat näkyvät rinteissä ja medioissa.
Kansainvälinen hiihtoliitto FIS luottaa JFS:n osaamiseen kilpailujen järjestäjänä. Seura on järjestänyt useita maailman ja Eurooppa -tason kilpailuja ja toimii sekä luottamus- että tuomarointitehtävissä myös kansainvälisesti.
Yhteistyökumppaneille tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja yrityksen näkyvyyden ja tunnettuuden edistämiseksi. Voit toki kannattaa seuramme nuorten ja lasten harrastustoimintaa liittymällä seuran tukijäseneksi.
 

JFS Hallitus kaudella 2020-2021

 

Puheenjohtaja: 

Sihteeri: 

Tiedotus: 


Kumparelinjan joukkueenjohtaja: 

Freeski-linja joukkueenjohtaja: Hanna Pennanen hannapennanen.jkl(at)gmail.com

Freestylekoulujen johtaja: Jyrki Säämänen, jfreestyleseura(at)gmail.com

kumpare yhteiskuva

rasen lasku

 

yhteiskuva freestylekoulu

 

Patrik ja Miro

 

 

Yhteiskuva Ruka

Niklas Rukalla

 

 

Rase vesihyppyrillä

Kevätlaskuja

 

 

Niklas hyppy

 

Patrik reili

 

Niklas hyppy

Yhteiskuva maassa

 

 

Ajankohtaista

Huippusuosittu Jyväskylän Freestyle Seuran trampoliini valmennus alkoi syksyllä 2022. Trampoliini valmennuksesta vastaa Tampereen Voimistelijoiden trampoliini valmentajat, jotka ovat kilpailleen Pohjoismaiden mestaruus tasolla ja ovat Suomen Voimisteluliiton kouluttamia valmentajia. Syksyn 2023-24 ryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt. JFS järjestää kaksi trampoliini harjoitusta viikossa: Perjantaisin ja Sunnuntaisin klo 19:30-21:00. Molemmat ryhmät ovat tällähetkellä täynnä. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan toimintaan tulevaisuudessa, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

JFS:n vesihyppyrit sijaitsevat Laajavuoren vuorilammella ja siellä on ohjattua harjoitustoimintaa kesän 2023 säännöllisesti. Tästä voit vahvistaa itsellesi kesän 2023 kesän käyttöoikeuden hyppyrille edulliseen 100eur hintaan 30.5.2023 saakka. Tämän jälkeen maksu on 130eur. Linkki

Kyselyt trampoliiniharjoitteluun tai vesihyppyihin liittyen:  Ari Kananen - arkananen(at)gmail.com 

*****************

Seuraa tapahtumia ja uutisia myös Facebookistamme JFS, Freestyle ja Instragramissa @jfs_freestyleseura

kumparelaskua Skisportfinland