Jyväskylän Freestyleseura ry


JFS on vuodesta 1977 lähtien toiminut aktiivisesti freestylelaskemisen eri lajien saralla. Lajin kehitys on ollut huimaa viimeisten vuosikymmenten aikana - off-axes hypyt ja kypärän käyttö tulivat mukaan vasta Salt Lake Cityn olympialaisten jälkeen 2002! Turvallisuus on meille tärkeää siinä missä avoimuus ja suvaitsevaisuuskin. 

JFS tarjoaa mahdollisuuden lajin monipuoliseen harrastamiseen. Lajilinjojen valmennusta tarjotaan kumpare- ja freeski tiimeissä, joissa toiminta on ympärivuotista. Lajin pariin tulevat aloittavat freestylekoulussa. Freestyle on monille JFS laskijoille myös elämäntapa, rinteessä viihdytään porukalla harjoitusten ohella myös muuten - ehkä oletkin törmännyt seuran taitaviin laskijoihin Laajiksessa, tällä hetkellä kiinni olevassa Riihivuoressa tai Himoksella?

Viikoittaisessa harjoitustoiminnassa on mukana toistasataa laskijaa. Pitkät perinteet ovat siivittäneet seuran laskijoita aina freestylekoulusta menestykseen asti kansallisilla ja kansainvälisillä areenoilla pitkin sen historian. Yhteisöllisyys on meille tärkeää - JFS järjestää valmentajien, vanhempien ja laskijoiden kanssa yhdessä vuosittain Suomen, Pohjoismaiden tai EC tasoisia tapahtumia. Olemme järjestäneet myös kahdet kumparelaskun junioreiden MM-kilpailut 1997 ja 2011 sekä yhden Slopestylen maailmancupin osakilpailun 2012. Seuran kasvatit ovat niittäneet mainetta myös laskuvideoiden kuvaamisessa. Mutta tärkeintä JFS:n toiminnassa on mukava harrastus, jossa saa purkaa energiaa ja toteuttaa itseään hyvien valmentajien ja kavereiden kanssa.   

 

Lähde mukaan seuran yhteistyökumppaniksi tai tukijaksi

 

Yhteistyökumppaniksi ryhtymällä saat näkyvyyttä yrityksellesi eri some-kanavilla mm. Facebookissa ja Instagramissa ja seuran nettisivulla. Voit myös mainostaa esimerkiksi kypärätarralla tai seuran edustusasuissa sekä olemalla mukana seuran järjestämissä kilpailuissa tai tapahtumissa. Voimme myös räätälöidä yrityksellesi erilaisia rinnetapahtumia, joihin voit tuoda vaikka asiakkaasi tai henkilökuntasi. 

Jyväskylän Freestyle Seura ry. on pitkäjänteisesti rakentanut merkittävää freestylehiihdon keskittymää alueelle. Seura on aktiivinen lajin kehittäjäorganisaatio ja sen toiminta on palkittu vuonna 2011 freestylehiihdon seuraluokittelussa kansalliselle kärkisijalle.
Seuran laskijat ovat menestyneitä ja valmennusryhmissä on monia uusia nuoria tulossa. JFS:n laskijat näkyvät rinteissä ja medioissa.
Kansainvälinen hiihtoliitto FIS luottaa JFS:n osaamiseen kilpailujen järjestäjänä. Seura on järjestänyt useita maailman ja Eurooppa -tason kilpailuja ja toimii sekä luottamus- että tuomarointitehtävissä myös kansainvälisesti.
Yhteistyökumppaneille tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja yrityksen näkyvyyden ja tunnettuuden edistämiseksi. Voit toki kannattaa seuramme nuorten ja lasten harrastustoimintaa liittymällä seuran tukijäseneksi.
 

JFS Hallitus kaudella 2018-2019

 

Puheenjohtaja: Timo Kaisla, timokaisla3(at)gmail.com, 040 700 9595

Sihteeri: Hanna Pennanen, hannapennanen.jkl(at)gmail.com

Tiedotus: Mikaela von Bonsdorff, mikaela.vonbonsdorff(at)jyu.fi, 0400 342 692


Kumparelinjan joukkueenjohtaja: Anne Kaisla,  anne.t.kaisla(at)gmail.com,  040 5559894

Freeski-linja joukkueenjohtaja: Petri Lampi,  petri.lampi(at)gmail.com,  045 312 8366

Kumparelaskun päävalmentaja: Eemeli Kallas eemeli.kallas(at)skisport.fi

Freeski valmentaja: Jaakko Alanen

Freestylekoulujen johtaja: Janne Nummela, jfreestyleseura@gmail.com, 0400 434 171

 

kumpare yhteiskuva

rasen lasku

 

yhteiskuva freestylekoulu

 

Patrik ja Miro

 
 

Yhteiskuva Ruka

Niklas Rukalla

 
 

Rase vesihyppyrillä

Kevätlaskuja

 
 

Niklas hyppy

 

Patrik reili

 

Niklas hyppy

Yhteiskuva maassa

 
 

Ajankohtaista

Ilmoittaudu Freestylekouluun! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-QnAI3e9x4d9R1Qv9h8lnyp5AQHmgh_i8aV1RllM05ucNBw/viewform
Myös free-tiimien ja kumparetiimin ilmoittautuminen käynnissä. 
JFS:n yhteinen seuraleiri Rukalla 6.-9.12.18. ILMOITTAUTUMINEN OSOITTEESSA:
https://goo.gl/forms/FBUqoa7vrBl8vJvM2
Seuraa tapahtumia ja uutisia Facebookistamme JFS, Freestyle! 
Tervetuloa JFS:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 26.11 kl 18.00, Scandic hotel Laajavuori, katso tästä kokouskutsu ja asialista.
 
kumparelaskua Skisportfinland